Dineren
Bij restaurant Jamey Fitz verwelkomen wij onze gasten met een culinaire ervaring van hoogstaande kwaliteit. Ons aanbod omvat een wisselend maandmenu met een scala aan opties, variërend van 2 tot 6 verrukkelijke gangen, samengesteld door onze getalenteerde keukenbrigade. Voor diegenen die specifieke voorkeuren hebben, bieden wij tevens een uitgebreid à la carte menu aan, zodat elke gast de perfecte keuze kan maken die aan hun wensen voldoet. Wij streven ernaar om elke gast te verwennen met smaakvolle gerechten en een onvergetelijke gastronomische ervaring.
Maandmenu
2-Gangen
343-gangen
424-gangen
505-gangen
586-gangen
652-Gangen
34
3-gangen
42
4-gangen
50
5-gangen
58
6-gangen
65
Bijpassend wijnarrangement, per glas 8,5
Half-arrangement, per glas 5
Signatuur Gerechten
Starters
Oesters
4 p/sFine de Claires, vinaigrette, citroen
Voorgerechten
Steak Tartaar
17,5Ansjovis, ui, kappertjes, kwartelei, peterselie-mayonaise, wasabi-kroepoek, zonnebloempitten
Rilette van Heek
17,25Ingelegde komkommer, gefrituurde mosselen, radijs, yuzumayonaise, paling-in-het-zwart-parels, tomatenjus
Savooiekool
15,5(v) Knoflookchips, daslookmayonaise, walnoten, blauwe kaas, appel
Hoofdgerechten
Flat Iron Steak
35,5Paprikacrème, truffelschuim, krokant uitje, preiolie, bundelzwammen Optioneel: verse truffel + €5
Kabeljauw
34,25Zoete-aardappelpuree, beurre blanc, bieslook-lavendelolie, spinaziekoraal
Koolraapterrine
31,5(v) Kikkererwten, amandel–kruidencrème, ingelegde rode ui, lavasolie, gezouten limoen, abobo-velouté
Nagerechten
Hemelse Chocolade
13,5Chocolade namelaka, brownie, witte chocoladeganache, yoghurt–bosvruchtenijs
Cheesecake
14,5Frambozencoulis, mangogel, pistachemacaron, duindoornijs, tuile, citruskruim
Kaasplateau
18Selectie van vijf kazen
Petit Patisserie
7,5Vier kleine diverse patisserie voor bij de koffie